Ajatteletko muuttavasi Mustasaareen? Mustasaaresta löytyy kaikki mitä perheesi tarvitsee: Lähikoulut ja –päiväkodit, terveydenhuolto ja turvallinen asuinmiljöö.

 

Korsholms Bostäder

FAB Korsholms Bostäder on kunnallinen tytäryhtiö, joka tarjoaa asumispalveluja omakustannehintaan.  Korsholms Bostäder omistaa 302 asuntoa, rivi tai kerrostaloissa Mustasaaressa. Korsholms Bostäder tarjoaa, ylläpitää ja hallinnoi kunnan vuokra-asuntoja ja asuntojen piha-alueita.
Mustasaari on suurenmoinen kunta. Täältä löydät puitteet hyvälle elämälle ja erilaisia asuinympäristöjä. Asetu asumaan keskustaajamaan tai rauhalliselle ja hiljaiselle maaseudulle. Asu maalla, mutta silti lähellä kaupunkia.

Työelämässä jaksaminen edellyttää mahdollisuuksia energiavarastojen täyttämiseen vapaa-ajalla.
Korkealuokkaiset palvelut ovat ominaista Mustasaarelle, kuten halu kehittää ja investoida palveluihin tulevaisuuden mustasaarelaisille. Kunnan tavoite on että peruspalvelut ovat helposti saatavilla riippumatta palvelupisteiden sijainnista.

Peruspalveluita on kehitetty kohtaamaan asukkaiden tarpeet ja kunta tarjoaa laajan valikoiman vapaa-ajan aktiviteetteja koko perheelle. Vaasan läheisyys tarjoaa paljon lisää etuja ja palveluja. Liikenneyhteydet ovat hyvät, joten työmatkat sujuvat helposti ja nopeasti.

Mustasaaressa pyrimme kehittämään asuinympäristöistä sellaisia, että ne vastaavat moderneja ekologisen kestävyyden vaatimuksia. Kunnassa on todistetusti korkea elämän laatu ja kasvuympäristö, johon mielellään palataan.